Blog

Anne’s Vipassana meditatie op Insight Timer

Anne’s Vipassana meditatie op Insight Timer

En dan nu ook mijn eigen Vipassana meditatie online op de gratis meditatie app Insight Timer. Een Vipassana meditatie die wordt ingeleid met een aparte bodyscan om de aandacht eerst naar binnen te laten keren. Daarna word je rustig begeleid in deze authentieke...

Lees meer
Dankzij yoga terug naar werk

Dankzij yoga terug naar werk

Vanaf september 2015 geef ik iedere woensdag van 10:45 tot 12:00 gratis yogales aan mensen uit Capelle aan den IJssel die werkzoekende zijn. Inmiddels vraag ik een kleine vergoeding van 6 euro per les. Het idee is ooit ontstaan omdat ik van andere deelnemers begreep...

Lees meer
Women Only Yogaweekend

Women Only Yogaweekend

Women Only Yoga weekend  Eigenlijk is ieder Yogaweekend tot nu toe een succes geweest. Steeds probeer ik de organisatie te verbeteren en of het programma te vernieuwen. Sommige factoren zijn alleen wel onzeker als je naar een nieuwe locatie gaat; je kunt niet alles...

Lees meer
Loslaten tijdens een Godinnenreis op Kreta

Loslaten tijdens een Godinnenreis op Kreta

Een godinnelijk ontvangst! Een week lang naar een Godinnen retreat op Kreta. Wat moet ik mij daarbij voorstellen? Ik had eigenlijk geen idee, maar ik voelde dat het tijd was om aan mijzelf te werken. Om mijzelf op te laden. Samen met mijn goede vriendin Mara geef ik...

Lees meer
Een geslaagd yogaweekend

Een geslaagd yogaweekend

In april 2019 organiseerde ik voor de 4e keer een Yogaweekend in een klooster in Brabant, vlakbij de Loonse & Drunense duinen. Maar liefst 30 deelnemers - beginners en gevorderden - hadden zich opgegeven. Dit keer had ik gekozen voor een iets ander programma in...

Lees meer