Cursussen

Cursussen – Insight Timer – Anne van Leeuwen

Anne heeft inmiddels twee cursussen op de Meditatie-app Insight Timer. Insight Timer is de grootste meditatie-app ter wereld met meer dan 18 miljoen gebruikers.

Cursus 1: Leren leven vanuit je intuïtie – versnel je spirituele ontwikkeling

Er zijn veel cursussen over hoe je kunt leren mediteren, meditatie is echter maar één onderdeel van je spirituele ontwikkeling. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om meer in contact te komen met jouw intuïtie en om meer vanuit je hart te gaan leven. Misschien voel jij die innerlijke behoefte ook om jezelf meer te ontwikkelen op dit gebied, maar weet je niet zo goed hoe? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Het doel van deze cursus is om jou meer inzichten te geven in jouw eigen spirituele ontwikkeling. Dat je beter gaat begrijpen hoe een spiritueel pad en dan met name jouw pad, zich ontvouwt. Niet door blindelings aan te nemen wat iemand jou vertelt, maar door zelf te voelen waar jij behoefte aan hebt.

Tijdens de cursus krijg je zowel praktische (bewustzijns-) oefeningen aangereikt die jouw bewustzijn verhogen en ik deel ook mijn eigen visie op de verschillende onderwerpen. Ik deel korte meditatie-oefeningen en scripts die jezelf kunt gaan gebruiken, ik laat je kennis maken met de energie van de maan, met spirit guides en engelen. Ik laat je het belang zien van de relatie met jouw voorouders en ik introduceer een aantal rituelen. Tenslotte laat ik zien welke impact een verhoogd bewustzijn op je lichaam kan hebben. Met steeds als achterliggende doel, dat jij onderzoekt of je jezelf hierin herkent en voelt wat wel of niet bij jou past.

Verschillende onderwerpen komen aan bod, waarbij jij in eerste instantie wordt uitgedaagd – zonder oordeel – te luisteren, en vervolgens na te gaan of er bepaalde elementen inzitten die jou persoonlijk aanspreken. En daarmee dan aan de slag te gaan!

 

 

Leerdoelen:

– bewustzijnstechnieken en -oefeningen die zorgen voor spirituele groei

– wijsheid en ervaring op het gebied van spirituele ontwikkeling

– uitleg over meditatievormen

– concrete tips, zoals meditaties die bij de onderwerpen passen

– scripts die jezelf kunt toepassen als je wilt mediteren

– spirituele rituelen

Beide cursussen zijn gratis beschikbaar via de app van Insight Timer voor betalende gebruikers (met een Member plus account).

De cursussen zijn ook beschikbaar via de website van Insight Timer voor $19,99 (€16.50).

Cursus 2: Krijg inzicht in jouw koers vanuit jouw diepste verlangen

Dit is een cursus over zelfliefde. Alle onderwerpen die in deze cursus aan bod komen, raken het thema zelfliefde. Het is een bijzondere cursus, met als doel om jou handvatten aan te reiken voor jouw persoonlijke groei. Soms blijf je vastzitten in bepaalde denkpatronen of overtuigingen en kan het helpen om hier los van te komen door andere voorbeelden te zien of tips te krijgen om deze barrières te doorbreken. 

De thema’s zijn puur geselecteerd op basis van wat mijn innerlijke wijsheid mij aangaf en waarvan ik voelde dat ik hierover dien te spreken. Ik bespreek onderwerpen als jaloezie en ‘waarom we altijd maar meer willen hebben’ in onze samenleving? Wat ligt daaronder en waarom zijn we zo ver van onszelf verwijderd door dat we altijd naar anderen kijken? Ik ga in op de uitdagingen van het ouderschap in samenhang met een spiritueel leven. Wat zijn de uitdagingen van een interculturele relatie? Wat is zelfliefde precies en hoe verhoudt zich dat tot trauma en schaamte over die trauma wat jou is overkomen? Wat is een healing precies en hoe kan jou dit helpen in jouw proces van echt volwassen worden. 

Op het eerste gezicht allemaal verschillende onderwerpen, die niets met elkaar te maken lijken te hebben. Maar een steeds terugkerend thema in alle modules is: wat is jouw diepste verlangen? Waarom is het zo belangrijk dat je je diepste verlangen kent? In deze cursus zal dat duidelijk worden.

De cursus heeft ook een helend effect op jezelf doordat je bepaalde onzekerheden in jezelf mag loslaten. En als er vragen naar boven komen kun je ze uiteraard aan mij stellen in de Course Classroom. 

“Learn who you are. Unlearn who they told you to be” (- s. mcnutt)

 

 
 
Leerdoelen:

– terugkomen in jouw eigen kracht (niet meer focussen op andere mensen)

– een andere kijk op het hebben van succes

inzicht in jouw eigen opvoeding en hoe je daardoor nu in het leven staat

– wat is zelfliefde, en hoeveel houd jij van jezelf?

– inzicht in jouw persoonlijke trauma’s en hoe je hieraan kan werken

– verhoging van je bewustzijn

– inzicht in jouw diepste verlangen

Ook krijg je toegang tot de Course Classroom, waarbij je vragen aan Anne kunt stellen. Ook kun je communiceren met andere studenten en leren van elkaars vragen!

Z

Wat

Lesmateriaal (audio’s) en online classroom

}

Tijdstip

Wanneer het jou uitkomt!

Kosten

 Via Member Plus account of $19.99 (€16.50) via Insight Timer website

Wat heb ik nodig?

Telefoon met Member Plus account, of computer/tablet met headset

Een prachtig cadeau

Voor jezelf of voor iemand anders!

Wijsheid van binnenuit

Een fijne cursus. Ik heb het als erg prettig ervaren dat er zo rustig gesproken werd. In tegenstelling tot andere cursussen over intuïtie waar een stuk sneller werd gesproken. Voor mij is dit een teken dat het bij Anne werkelijk van binnenuit komt.
Anoniem

(Cursus: Leren leven vanuit je intuïtie – versnel je spirituele ontwikkeling)

 

 

Cursus: Leren leven vanuit je intuïtie – versnel je spirituele ontwikkeling

Heel inspirerend

Wauw, wat een prachtige cursus. Een open, persoonlijk verhaal van hoe je meer spiritueel kunt leven met kleine stapjes. Je kunt eruit pikken wat bij je past of alles tot je nemen. Heel inspirerend! Dank je wel.
Pauline

Cursus: Leren leven vanuit je intuïtie – versnel je spirituele ontwikkeling

Heel veel waardevolle informatie over spirituele ontwikkeling die (niet in vakjes) past.

Anoniem

Cursus: Leren leven vanuit je intuïtie – versnel je spirituele ontwikkeling

Een zalige cursus

Mij heeft het alvast getriggerd om verder te zoeken naar mijn intuïtie en mijn engelen te ontdekken. Je hebt een zeer aangename stem en een mooi accent. Ik ga enkele modules her beluisteren want er zit heel veel moois in!
Dankjewel om dit te delen.

Anoniem

When we are open to change and learning from others, we are asking for personal growth.

Aanmelden? 

Stuur een mailtje naar akvanleeuwen@gmail.com of bel 06-41209145