Yogaweekend

Sjamanistisch Yogaweekend – Women only

Tijdens het weekend van 25 t/m 27 september 2020 organiseert Anne van Leeuwen een Sjamanistisch Yogaweekend.

Alle maaltijden en drankjes zullen wederom voorbereid worden door Milou Thieme.

Gezondheid en bewustzijnsontwikkeling gaan hand in hand. Er wordt dit weekend met liefde vegetarisch gekookt door Milou. Zij laat ons genieten van gezonde en overheerlijke maaltijden met veel fruit en groenten. Ook kan zij koken voor mensen met allergieën en dieetwensen om gezondheidsredenen.

De locatie

We verblijven deze dagen in een inspirerende locatie genaamd de Wierschuur in het Noord-Hollandse Hippolytushoef. In 2019 hebben we hier ook een Yogaweekend georganiseerd, dus we zijn volledig bekend met de locatie en de omgeving. De Wierschuur (genoemd naar het voormalige waddeneiland Wieringen) heeft in september 2018 de Arie-Keppler architectuurprijs gewonnen in de categorie “Hergebruik en herbestemming”. Een zeer mooie, duurzame en bijzondere locatie die gedurende het hele weekend tot onze beschikking is.

Wat kun je verwachten?

  • yogasessies
  • meditaties
  • mindfulness wandeling
  • trancereis
  • Sjamanistische rituelen
  • baarmoeder healing
  • gezond eten en drinken

 

Het programma

Er is een mooi programma wat je helpt om los te komen van dat wat je dagelijks bezighoudt en terug te komen bij jezelf. Een paar heerlijke dagen om ruimte te maken en het nieuwe te verwelkom. Terug te gaan naar jouw essentie om weer herinnerd te worden aan wie je bent en wat belangrijk is. Dat brengt rust, helderheid en kracht.

Tijdens dit Women Only Sjamanistische Yogaweekend komen verschillende meditaties aan bod die puur gericht zijn op de vrouw en haar vrouwelijke energie. Zie dit weekend als een kans om ervaringen op een dieper niveau te delen en maak gebruik van de energie van de andere vrouwen. 

Aankomst vrijdagavond vanaf 17:30 (eerder aankomen is helaas niet mogelijk) en we ronden af op zondagmiddag om 17:00.

Laat je verrassen en geef je over aan een diepgaande helende transformatie.

Shamanism is the oldest form of communicating and healing. It probably resides in all of us.

Het weekend is VOL

Stuur een mailtje naar
akvanleeuwen@gmail.com
of bel 06-41209145