Insight Timer

Thuis mediteren via de Insight Timer app 

Thuis mediteren kun je zelf doen, maar je kunt ook mediteren door een geleide meditatie te volgen. Een fijne app met meer dan 90.000 meditaties is Insight Timer. Deze app kun je gratis downloaden op je telefoon.

Er zijn ook meerdere geleide meditaties van Anne van Leeuwen beschikbaar in deze app. Je kunt haar vinden onder docente Anne van Leeuwen. Regelmatig neemt zij nieuwe meditaties op en voegt ze deze toe aan de app. De meditaties van Anne van Leeuwen zijn al bijna 250.000 keer afgespeeld.

Heel veel mensen hebben hier baat bij. Vooral als mensen s’avonds en s’nachts moeite hebben om tot rust te komen, of in slaap te vallen.

Ook staat er een meditatie op voor kinderen genaamd “Zwemmen met dolfijnen” (meer dan 30.000 keer beluisterd). Veel kinderen luisteren naar deze meditatie voordat ze gaan slapen om lekker rustig te worden.

Hoe werkt het? Je download de app Insight Timer op je telefoon. Zoek docent Anne van Leeuwen op en vervolgens selecteer je een meditatie. Je doet oortjes in en luisteren maar.

Avondmeditatie: Je Dag Afsluiten” is ook een zeer populaire meditatie op Insight Timer.

In december 2020 is bekend geworden dat Anne van Leeuwen de nummer 2 is van de meest beluisterde Nederlandstalige docenten op Insight Timer!

Anne van Leeuwen
Anne van Leeuwen