Insight Timer

Thuis mediteren via de Insight Timer app 

Thuis mediteren kun je zelf doen, maar je kunt ook mediteren door een geleide meditatie te volgen. Een fijne app met meer dan 100.000 meditaties is Insight Timer. Deze app kun je gratis downloaden op je telefoon.

Er zijn ook meer dan 100 geleide meditaties van Anne van Leeuwen beschikbaar in deze app. Je kunt haar vinden onder docente Anne van Leeuwen. Regelmatig neemt zij nieuwe meditaties op en voegt ze deze toe aan de app. De meditaties van Anne van Leeuwen zijn al meer dan 37.000 keer afgespeeld.

Heel veel mensen hebben hier baat bij. Vooral als mensen s’avonds en s’nachts moeite hebben om tot rust te komen, of in slaap te vallen.

Er staan ook een aantal meditaties en korte ‘verhaaltjes voor het slapen gaan’ voor kinderen op de app. De meditatie “Zwemmen met dolfijnen” is al meer dan 50.000 keer beluisterd. Veel kinderen luisteren naar deze meditatie voordat ze gaan slapen om lekker rustig te worden.

Hoe werkt het? Je download de app Insight Timer op je telefoon. Zoek docent Anne van Leeuwen op en vervolgens selecteer je een meditatie. Je doet oortjes in en luisteren maar.

Avondmeditatie: Je Dag Afsluiten” is ook een zeer populaire meditatie op Insight Timer.

Inmiddels is Anne van Leeuwen één van de meest beluisterde Nederlandstalige docenten op Insight Timer!

Anne van Leeuwen
“Al een tijd luister ik met enorm veel plezier naar jouw meditaties op Insight Timer. Ze raken iets in me. Echt heel fijn. Dus heel veel dank daarvoor.”

Anne van Leeuwen
“Het gaat zowel fysiek als mentaal steeds beter met mij en dat is mede te danken aan al jou mooie meditaties en cursussen op Insight Timer!”