Insight Timer

Thuis mediteren via de Insight Timer app

Thuis mediteren kun je zelf doen, maar je kunt ook mediteren door een geleide meditatie te volgen. Een fijne app met meer dan 55.000 meditaties is Insight Timer. Deze app kun je gratis downloaden op je telefoon.

Er zijn ook meerdere geleide meditaties van Anne van Leeuwen beschikbaar in deze app. Je kunt haar vinden onder docente >> Anne van Leeuwen <<. Regelmatig neemt zij nieuwe meditaties op en voegt ze deze toe aan de app. De meditaties van Anne van Leeuwen zijn al meer dan 164.000 keer afgespeeld.

Heel veel mensen hebben hier baat bij. Vooral als mensen s’avonds en s’nachts moeite hebben om tot rust te komen, of in slaap te vallen.

Ook staat er een meditatie op voor kinderen genaamd “Zwemmen met dolfijnen” (meer dan 20.000 keer beluisterd). Veel kinderen luisteren naar deze meditatie voordat ze gaan slapen om lekker rustig te worden. Hierbij de directe link naar de meditatie: https://insighttimer.com/annevanleeuwen/guided-meditations/kindermeditatie-zwemmen-met-dolfijnen

Hoe werkt het? Je download de app Insight Timer op je telefoon. Vervolgens selecteer je een meditatie. Je doet oortjes in en luisteren maar.

“Avondmeditatie: Je Dag Afsluiten” is ook een zeer populaire meditatie op Insight Timer: https://insighttimer.com/annevanleeuwen/guided-meditations/avondmeditatie