Eén van de hoogtepunten van afgelopen jaar is dat Karim – die een dwarslaesie heeft- yogales bij mij is komen volgen. En dat is velen niet ontgaan!

Zo ook de redactie van Support Magazine, het tijdschrift over leven, wonen en werken voor mensen met een handicap en lichamelijke beperking, die een interview met ons wilden.

Tijdens het interview met de redacteur hoorde ik pas echt goed wat de yoga voor Karim betekent en hoe het zijn herstel bevordert. (Iets wat zijn behandelaars niet voor mogelijk achtten….!) Natuurlijk gaat dit niet zomaar, het vergt de nodige concentratie en doorzettingsvermogen.

We staan nog aan het begin van een nieuwe ontwikkeling, waarbij ‘de kracht van de mind’ een steeds grote rol zal gaan spelen in het behandelen van mensen. Sommige behandelaars, artsen, fysiotherapeuten en onderzoekers weten dit al, werken hiermee en zien de meest bizarre resultaten. En Karim is hier een levend voorbeeld van. Ik hoop dat in 2022 meer mensen de kracht van hun mind tijdens hun herstel zullen ontdekken.

Het hele interview kun je lezen in Support Magazine (Editie 6 2021).