Yogaweekend

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Yogaweekend

Twee keer per jaar organiseer ik een yogaweekend in Nederland. Intussen ben ik al in verschillende provincies geweest, namelijk Brabant, Gelderland, Utrecht en Zeeland. Iedere keer probeer ik een mooie locatie te vinden. Daarnaast heb ik in 2014 ook een yogareis naar Turkije georganiseerd. Zodoende heb ik inmiddels ruime ervaring opgebouwd. Hieruit volgt dat ik goed kan inspelen op de behoeftes van de deelnemers.

Ervaring met yoga is niet nodig

De weekenden zijn bestemd voor iedereen die er voor openstaat en die daarnaast zin heeft in een weekend bewustwording, inspanning en ontspanning. Aangezien ik Hatha yoga geef (een rustige vorm van yoga), is ervaring met yoga of meditatie niet nodig. Je leert namelijk luisteren naar je eigen grenzen en die ook te respecteren. Al met al dus een goede manier om te ervaren of yoga iets voor jou is en in het bijzonder of het jou de rust kan geven waar iedereen het over heeft.

Gun jezelf rust tijdens een yogaweekend

Gun jezelf een weekend om tot rust te komen, maar ook om te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Van elk weekend maak ik een unieke ervaring. Gedurende het weekend zijn er niet alleen inspirerende yoga & mindfulness sessies, maar ook langere geleide meditaties. Anderzijds probeer ik het programma meestal nog aantrekkelijker te maken door middel van extra sessies toe te voegen. Eerder regelde ik een klankschalen-meditatie, een kookworkshop of een healing, waar de deelnemers gebruik van kunnen maken. Kortom niets hoeft, alles mag.

Zie een yogaweekend als een positieve escape van je dagelijkse drukke bestaan naar een moment voor jezelf. Met de bedoeling om je weer te verbinden met je diepere zelf en je hart. Maak ook tussen de yogalessen door een mooie wandeling door het natuurgebied of ontspan in het zwembad of de sauna. Verwen jezelf, laat je inspireren en wees welkom.

Aanbod in 2019:

[/vc_column_text][vc_separator][dh_upcoming_events posts_per_page=”4″ order=”ASC”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Eerdere events

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Balansweekend Voeding & Vitaliteit” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.yogageeftenergie.nl%2Fbalansweekend-voeding-vitaliteit%2F|title:Balansweekend%20Voeding%20%26%20Vitaliteit||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Biezenmortel 2017″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.yogageeftenergie.nl%2Feen-magisch-weekend%2F|title:Een%20Magisch%20Weekend||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

“Als je een yogaweekend volgt is dat een goede manier om je yogabeoefening op een hoger niveau te tillen. Een paar dagen lang enkele uren achter elkaar oefenen biedt meer dan een losse les of een dagelijkse korte sessie. Je hebt geen kans om terug te vallen op oude gewoontes. Spieren groeien, je wordt leniger en je ontwikkelt nieuwe vaardigheden (en vriendschappen) die je de richting wijzen op je pad. Het is zeker dat je ergens anders eindigt dan waar je begonnen bent.”

Anodea Judith

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”911,774,567,160,559,1062,1067″ img_size=”medium” autoplay=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dh_video sub_heading=”Een typisch yogaweekend van Yoga Geeft Energie” heading=”Yogaweekend april 2018″ video_embed=”https://youtu.be/YWiNowRh4V4″ sub_heading_color=”#81d742″ heading_color=”#8224e3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Betalingsvoorwaarden

Tijdens mijn yogaweekenden gelden de volgende betalingsvoorwaarden:

  • Betaling: de betaling van het weekend dient te worden voldaan aan Anne van Leeuwen.
  • Om deel te nemen dien je een mail naar Anne van Leeuwen te sturen.
  • Na aanmelding ontvang je een mail met de betalingsgegevens. Aanmelding geschiedt bij betaling van minimaal 50% van het totaalbedrag. Het volledige bedrag in 1 keer betalen mag natuurlijk ook.
  • Na het voldoen van de aanbetaling ontvang je een bevestigingsmail waarin jouw deelname aan het weekend is verzekerd.
  • Twee maanden voor het weekend dient de overige 50% betaald te worden. Hiervoor ontvang je een herinneringsmail.
  • Afzeggen: tot 6 weken voor het weekend kun je kosteloos afzeggen. Dan krijg je jouw aanbetaling teruggestort.
  • Bij afzegging binnen 6 tot 4 weken voor het weekend krijg je 50% van het bedrag terug.
  • Bij afzegging binnen 4 weken voor het weekend krijg je geen geld meer terug tenzij er een wachtlijst is.
  • Na het voldoen van de aanbetaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]