Yogareis juni 2023

 Yogareis – 3-10 juni 2023

In 2015 heb ik voor het eerst een Yogareis georganiseerd naar Cirali in Turkije. Daarna ben ik Yogaweekenden gaan organiseren. Cirali is een prachtige plek in de buurt van Antalya die mijn hart gestolen heeft. Al heel lang wilde ik daar terug gaan, maar het kwam er steeds niets van (Covid enzo!). Maar van 3 tot en met 10 juni 2023, organiseer ik weer een Yoga & Meditatie reis in dit prachtige beschermde natuurgebied.
 

Yoga reizen, yoga retreats… de keuze is enorm tegenwoordig. En toch heb ik de stoute schoenen aangetrokken om weer een reis te organiseren. Waarom? Omdat ik deze bijzondere plek graag nog een keer wil ervaren met een inspirerende groep mensen. Ik heb het bewust geen retreat genoemd omdat ik juist niet allerlei sessies wil gaan doen waarbij er dan vanalles ‘moet’ loskomen bij mensen. Dat gebeurt namelijk toch wel 🙂 De ervaring leert inmiddels dat wat voor les of meditatie ik ook geef, dat mensen van alles beleven en vanzelf allerlei inzichten ontvangen. En op zo’n prachtige rustige plek dichtbij de elementen, kan er uiteraard van alles ontstaan. Je kunt je daar mooi verbinden met de zee, de zon, de aarde, de bergen, de flora, de fauna en de volle maan! Maar bovenal mag je gewoon ook lekker genieten en ontspannen, en hoef je niets bijzonders na te streven. Go with the flow. Ontdek de mooie plekken daar, geniet van het eten, geniet van de mooie gesprekken met mensen, neem de tijd om persoonlijke inzichten te verwerken, vertraag, komt tot rust, ga lekker zwemmen in de zee, lees een boek, leef een weekje heel gezond…dichtbij de natuur en kom herboren weer terug.

Als dit goed voelt en dit lijkt je heel fijn, dan ben je van welkom!

 
 
 

We zullen wederom verblijven in het gemoedelijke pension van een zeer gastvrije familie. Het pension bestaat uit eenvoudige bungalowtjes die in een cirkel rondom een tuin staan op zo’n 100 meter van het strand. In de tuin met citroenbomen hangen hangmatten om even lekker te lezen of slapen.
 
We beginnen de dag vroeg met een yoga en of meditatiesessie voor het ontbijt en sluiten de dag af met een yoga en of meditatiesessie voor het avondeten op het strand of in de tuin (of in de mooie overdekte ruimte).
 
Minimaal een keer zullen we een yoga of meditatiesessie bij zonsopgang ervaren aan het strand. Ook zullen we een Volle Maan meditatie doen.
 
Voor meer informatie kun je Anne mailen.
 
 

Wat is er verder te doen?
– Het eeuwige vuur bij Chimera boven op de berg bekijken.
– De oude griekse stad Olympos bezoeken
– Stadjes in de omgeving bezoeken
– Wandelen door de bergen
– Luieren op het strand, lezen en lekker zwemmen in de zee

Cirali is een mooie plek aan zee ten zuidwesten van Antalya aan de Turkse kust. De plek is zo bijzonder omdat er alleen laagbouw en kleinschalige pensions zijn toegestaan. Dus geen grote resorts en drukte die daarmee gepaard gaat. De perfecte plek dus voor een weekje bezinning.

Je leeft eigenlijk de hele dag buiten en je kunt je makkelijk verbinden met de bijzondere natuur in dit beschermde gebied. Ook een belangrijke reden om voor deze plek te kiezen.

Bij lekker weer eten we op het terras in de tuin. Je kunt de hele dag door thee of koffie drinken en gezuiverd water aftappen. De maaltijden worden door de familie met veel liefde klaargemaakt. Ook bij het ontbijt is de keuze enorm, waardoor lunch eigenlijk overbodig is. Naast de pensions en kleinschalige hotels zijn er verschillende winkeltjes en restaurantjes. Overal kun je verse sinaasappelsap bestellen en genieten van heerlijke hapjes zoals hummus en tzatziki met vers gebakken brood.

 

Kameropties

Overnachting op basis van logies met ontbijt in twin of single* kamers.
4 keer avondeten is inbegrepen.
Over het algemeen is het eten zo uitgebreid dat lunch niet echt nodig is.
Overige maaltijden ter plaatse te regelen en zelf te voldoen.

*single kamer tegen meerprijs

Je mag overal aan meedoen, maar voel je niet
verplicht als je een dagje voor jezelf wilt.

Prijs €750

Inclusief:
– 7 nachten in een tweepersoonskamer met ontbijt
– 4 keer avondeten
– Dagje op de boot
– De Hele dag koffie, thee en water
– Meditaties en yogalessen en andere onderdelen
– Vliegveld transfer als je met de groep reist

Exclusief:
– De vlucht is niet inbegrepen, maar we kunnen regelen dat we zoveel mogelijk dezelfde vlucht boeken. Reken op €200-250.
– Diner voor 3 avonden moet zelf geregeld worden bij de omliggende restaurantjes (zeer goedkoop)
– Overige excursies
– Reis- & annuleringsverzekering

De reis gaat door met 10 of meer aanmeldingen.

Wie kan er mee?

Iedereen is van harte welkom. Enige ervaring met mediteren is wel aan te bevelen.

Aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden stuur een mailtje naar Anne van Leeuwen

akvanleeuwen@gmail.com 

Meer informatie of wil je mee?

Stuur een mailtje naar
akvanleeuwen@gmail.com
of bel 06-41209145