uitje oud

Ontspanning

Twee keer per jaar organiseer ik een uitje in Nederland. We zijn al in de provincies Brabant, Gelderland en Utrecht geweest. Ook heb ik in 2014 een yogareis naar Turkije georganiseerd.

Gun jezelf een yogareis om tot rust te komen, te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Van elk weekend wil ik een unieke ervaring bieden. Naast de yoga en mindfulness heb ik meestal nog een verrassing in petto. Eerder regelde ik een klankschalen-meditatie, een kookworkshop of een healing, waar de deelnemers gebruik van kunnen maken. Niets hoeft, alles mag. 

Hieronder kun je de ervaringen van eerdere weekenden lezen:

Genieten en ontspannen: Balansweekend Voeding & Vitaliteit

Een magisch weekend

“Als je een yogaweekend volgt is dat een goede manier om je yogabeoefening op een hoger niveau te tillen. Een paar dagen lang enkele uren achter elkaar oefenen biedt meer dan een losse les of een dagelijkse korte sessie. Je hebt geen kans om terug te vallen op oude gewoontes. Spieren groeien, je wordt leniger en je ontwikkelt nieuwe vaardigheden (en vriendschappen) die je de richting wijzen op je pad. Het is zeker dat je ergens anders eindigt dan waar je begonnen bent.”

Anodea Judith