Docenten

Yoga Geeft Energie heeft twee ervaren docenten:
Anne van Leeuwen (oprichtster Yoga Geeft Energie)
Bianca Solter

Anne van Leeuwen

Anne van Leeuwen beoefent yoga sinds 2004. Sinds 2010 is zij full time yoga docent. Ze heeft een grote passie voor alles wat met spiritualiteit, religie en Azië te maken heeft. Daarnaast heeft ze haar man in India ontmoet toen zij daar voor haar studie Bestuurskunde onderzoek deed. Samen hebben zij twee kinderen.

Zij heeft verschillende docentenopleidingen afgerond bij Integrale Yoga Nederland: Docent Integrale Yoga beginners, Yoga voor Gevorderden I en II, Hoger dan Yoga en Geestelijk Genezen.

Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren verschillende trainingen gevolgd bij Centrum Sensibel ; Healing & trance healing, Trance Mediumschap en Intuïtieve ontwikkeling. Ook heeft zij een Awakened Mind coaching traject bij Suzanne Tempel gevolgd. Dat is een op EEG gebaseerde, mentale training ofwel Brainwave Training die erop gericht is je bewustzijnsstaat te laten ontwikkelen.

Ook heeft Anne verschillende retreats bij Lama Tulku Lobsang Rinpoche (een Tsa Lung retreat) en Sadhguru (Inner Engineering) gevolgd. Tsa Lung bestaat uit verschillende ademhalingstechnieken, dynamische houdingen en visualisaties die werken op de energiekanalen van ons lichaam. Inner Engineering is een 4-daags programma waarin je een bijzondere reeks yoga en ademhalingsoefeningen leert.

Anne heeft ook een grote interesse in het Sjamanisme. Sjamanisme is de oudste en krachtigste spirituele levenswijze en helingsmethode die de mensheid kent. Anne heeft verschillende trainings en workshops gevolgd bij verschillende Sjamanen zoals Aayla Shaman, Little Grandmother, Walk in trust (Pascale Laffutte) en Ursula Aerts.

Anne heeft een unieke eigen yogales-opbouw ontwikkeld door in te spelen op de behoeften van haar deelnemers. Haar lessen bestaan uit een mix van Integrale-, Hatha- & Hormoonyoga, mindfulness en meditatie. Hierbij speelt het creëren van een ontspannen ‘staat van zijn’ een grote rol.

Bianca Solter

Bianca Solter is sinds 2013 docent en geeft les in diverse yogastijlen. In 2008 is zij begonnen met het volgen van yogalessen. De impact op haar leven was zo groot, dat zij heel sterk de wens en behoefte voelde om dit met andere mensen te delen.

Bianca heeft verschillende docentenopleidingen afgerond bij Integrale Yoga Nederland. In de jaren daarna zijn er steeds meer opleidingen bijgekomen (hatha, power, kinderyoga, yin, hotyoga, pilates en yoga nidra). Naast de wekelijkse yogalessen is zij 2 dagen per week werkzaam als receptioniste.

Zij is getrouwd, moeder van 2 kinderen en ze hebben een huis vol met dieren. Zij geeft op woensdagavond les, maar je zult haar ook wel eens op één van de andere dagen aantreffen. Haar lessen zijn een combinatie van Hatha-, Integrale- en Yin yoga. Zij verwelkomt je graag in één van haar lessen. Tot snel!

Yoga is a light, which once lit, will never dim. The better your practice,
the brighter the flame.
– B.K.S. Iyengar

Ervaar de unieke manier van lesgeven door onze docenten en meld je aan voor een gratis proefles

Stuur een mailtje naar
akvanleeuwen@gmail.com
of bel 06-41209145