Yogadocent

Yoga Geeft Energie

Yogadocent – Anne van Leeuwen

Anne van Leeuwen beoefent yoga sinds 2004. Sinds 2010 is zij full time yogadocent. Ze heeft een grote passie voor alles wat met spiritualiteit, religie en Azië te maken heeft. Daarnaast heeft ze haar man in India ontmoet toen zij daar voor haar studie Bestuurskunde onderzoek deed. Samen hebben zij twee kinderen.

Docentenopleidingen (Yoga & Mindfulness)

Zij heeft verschillende docentenopleidingen afgerond bij Integrale Yoga Nederland: Docent Integrale Yoga beginners, Yoga voor Gevorderden I en II, Hoger dan Yoga en Geestelijk Genezen.

Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren verschillende trainingen gevolgd bij Centrum Sensibel; Healing & trance healing, Trance Mediumschap en Intuïtieve ontwikkeling. Zij heeft een Awakened Mind coaching traject bij Suzanne Tempel gevolgd. Dat is een op EEG gebaseerde, mentale training ofwel Brainwave Training die erop gericht is je bewustzijnsstaat te laten ontwikkelen. Ze heeft The essence of Mindfulness course bij het Inner Mind Institute gevolgd. Ze heeft de Online Yoga Nidra en Trauma Specialisatie Teacher Training bij Rashna Tjikoeri gevolgd. Ze heeft de Online Goddess Restorative Yoga Teacher Training bij Kata van Doesselaar gevolgd.

Ze heeft verschillende yoga workshops bij docenten over de hele wereld gevolgd en zo haar yogakennis uitgebreid met Yin Yoga, Vinyasa Flow Yoga, Restorative Yoga, Hormoon Yoga, Yoga Nidra en Kundalini Yoga. Haar lessen zijn inmiddels een mix van al deze vormen samen.

Yoga retreats

Ook heeft Anne verschillende retreats bij Lama Tulku Lobsang Rinpoche (een Tsa Lung retreat) en Sadhguru (Inner Engineering) gevolgd. Tsa Lung bestaat uit verschillende ademhalingstechnieken, dynamische houdingen en visualisaties die werken op de energiekanalen van ons lichaam. Inner Engineering is een 4-daags programma waarin je een bijzondere reeks yoga en ademhalingsoefeningen leert.

Sjamanisme

Anne heeft ook een grote interesse in het Sjamanisme. Sjamanisme is de oudste en krachtigste spirituele levenswijze en helingsmethode die de mensheid kent. Anne heeft verschillende trainings en workshops gevolgd bij verschillende Sjamanen zoals Aayla Shaman, Little Grandmother, Walk in trust (Pascale Laffutte) en Ursula Aerts.

Unieke eigen yogales-opbouw

Anne heeft een unieke eigen yogales-opbouw ontwikkeld door in te spelen op de behoeften van haar deelnemers. Haar lessen bestaan uit een mix van alle opgedane bovenstaande kennis en het inspelen op de energie van de groep. Hierbij speelt het creëren van een ontspannen ‘staat van zijn’ een grote rol. Maar haar grootste kracht is misschien wel het feit dat zij zich intuïtief kan afstemmen, waardoor iedere les een parel op zichzelf is.

Mooie stem & Meditatie app Insight Timer

Veel mensen ervaren de stem van Anne als erg prettig. Dat is ook te merken aan het aantal keer dat haar meditaties zijn beluisterd op de (gratis) meditatie-app Insight Timer. De meest gemaakte opmerkingen onder haar meditaties gaan over de fijne en rustgevende stem. Beluister hier één van Anne’s meditaties: Vind jou passie

Yoga is a light, which once lit, will never dim.

The better your practice, the brighter the flame.

– B.K.S. Iyengar

Ervaar de unieke manier van lesgeven en meld je aan voor een gratis proefles

Stuur een mailtje naar
akvanleeuwen@gmail.com
of bel 06-41209145