De rite van de baarmoeder

De rite van de baarmoeder

De rite van de baarmoeder is speciaal voor vrouwen die in hun vrouwelijke kracht willen staan. Vrouwen hebben van nature een oerkracht. Onze verbinding met deze oerkracht kan gedurende ons leven verstoord zijn geraakt.
 
Wil jij meer stralen, stralen als vrouw? Dan is een diepe verbinding met je vrouwelijke energie en vrouwelijke kracht een must.
 
Jouw ambitie en mogelijkheden om dingen neer te zetten in het leven zoals je eigen bedrijf, het moederschap, vriendschappen, sportieve prestaties en zo meer, hangt sterk samen met jouw vrouwelijke energie en hoe je hier mee omgaat.
 

 

Een energetische inwijding

 
Het is mogelijk om jouw creatiekracht, jouw ambitie tot volle bloei te laten komen. Deze kracht kun je vinden in jouw baarmoeder. Helaas gaat dit niet altijd zo gemakkelijk, want in onze maatschappij slaan wij onbewust angst, pijn en verdriet op in onze baarmoeder. En dit komt ons natuurlijk niet ten goede. Maar het is nu mogelijk om deze onbewuste angst, pijn en verdriet te helen middels een diep energetische werkende inwijding uit het Amazonegebied. En jij kunt deze nu ontvangen.

Achtergrond

De Munay-Ki is een bundel van initiatierituelen uit het Amazonegebied en de Andes. Het stamt af van de traditie van de Q’ero (afstammelingen van de Inka’s) sjamanen. Munay-Ki betekent letterlijk ‘Energie van de liefde’ maar de intentie achter deze zin is veel meer. Het is een gedachtegoed dat de wereld wil helen met wijsheid en liefde. De verschillende riten zijn stappen in de persoonlijke ontwikkeling, maar kunnen ook los van elkaar worden ontvangen en uitgevoerd. Het getal 13 verwijst naar de 13 maanstonden in 1 jaar van een vrouw. In vroegere tijden liep deze periode gelijk met de maancyclus. De Chileense Marcela Lobos was de eerste die de 13e Rite ontving in maart 2014 tijdens een Trancereis die ze onderging onder leiding van een groep vrouwelijke sjamanen van de Shipibo-clan – na een twaalfjarige reis die ze nooit had kunnen voorzien in 2002, toen ze ervan droomde.

Het is de bedoeling dat de rite van de baarmoeder gedeeld wordt tussen vrouwen over de hele wereld, omdat wij als vrouwen ons mogen verbinden en versterken. Een prachtige inwijding voor deze tijd. Dit oeroude vrouwenritueel van heling en bevrijding herinnert ons aan deze essentiële waarheid:

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn op te slaan,
 de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Wat biedt het jou?

De rite van de baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn in schoonheid en kracht.

De inwijding kan zowel als zegening als heling worden gezien. De vrouwelijke kracht wordt gereactiveerd. Veel vrouwen dragen bewust of onbewust de pijn en het verdriet van hun moeder en grootmoeder(s), of verwondingen uit een ver verleden. Misschien heb je een kwetsuur opgelopen waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Het helpt trauma los te laten.

De inwijding is de start van een grote schoonmaak van je baarmoeder. Fysiek zul je merken dat je je baarmoeder bewuster zult gaan voelen. Het maakt je krachtiger, vrouwelijker en zachter. Dit ritueel eert en respecteert de Oermoeder en Godin in elke vrouw.

De baarmoeder rite helpt bij moederschap, gewenst moederschap of verloren moederschap.

Door de rite geeft je jezelf weer de mogelijkheid om met een positieve en liefdevolle blik naar jezelf als vrouw te kijken.

 

 

Voor wie is deze rite?

Voor elke vrouw die weer in contact met haar vrouwelijke kant wilt komen. Er is geen voorbereiding nodig. Je hoeft geen andere inwijdingen te doen. Het is de bedoeling dat dit ritueel gedeeld wordt tussen vrouwen over de hele wereld, omdat wij als vrouwen ons mogen verbinden en versterken.

De vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, misbruikt en onderdrukt in allerlei vormen en vindt helaas nog altijd plaats in de patriarchale wereld waar we in leven. Het is de hoogste tijd dat het goddelijke in elke vrouw geëerd, erkend en gevoed wordt.

De Rite is voor alle vrouwen, dus ook (of juist) als je geen baarmoeder meer hebt. Vrouwen met of zonder kinderwens. Ook wanneer je nog niet menstrueert, ter voorbereiding op je zwangerschap, om vrij te zijn van overgangsklachten, etc..

 

Praktische informatie

  • De Rite van de baarmoeder is een drie uur durend ritueel die je eenmalig of meerdere keren kunt volgen.
  • Kosten 45,- euro (tweede keer 25,- euro).
  • Maximaal 12 vrouwen.
  • Deze rite is niet geschikt als je zwanger bent.
  • Naderhand krijg je informatie hoe je deze rite kunt bekrachtigen bij Nieuwe Maan.
  • Aanmelden: neem contact op met Anne van Leeuwen: akvanleeuwen@gmail.com

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn op te slaan,
de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Wil jij de Baarmoeder-rite graag ontvangen?

Stuur een mailtje naar
akvanleeuwen@gmail.com
of bel 06-41209145